Hayırlı olsun birazdan konunuzu detaylı inceleyeceğim umarım o zaman kadar indirimli kontenjan bitmez.
Teşekkür ederiz indirimli satışta kalan satış rakamları; standart paket 2 premium paket 7 ile sınırlıdır bilginize.
Uzun zamandır böyle bir Script arıyordum. Domain host hepsi hazır forumda sormadığım kişi kalmadı, bu kadar şık ve güzel tasarımı kaçırmamak lazım. İnşallah indirim bitmeden parayı tamamlayabilirim.
Teşekkür ederiz indirimli satışta kalan satış rakamları; standart paket 2 premium paket 7 ile sınırlıdır bilginize.
aktivasyon.com domaini için böyle bir script arıyordum. Script güzele benziyor. Aklımda bulunsun, hayırlı satışlar.
Adam akıllı script bulamıyordum iyi oldu. Dm atarsanız sevinirim.
Güzel proje hayırlı olsun.
Sağlayıcılar smsact...ru 5s..net gibi public sağlayıcıların apiler ile uyunlu mu?
Sizin tavsiye sağlayıcılarınız?
Ek olarak yurtdışı satışı için dil desteği var mı yoksa bizim mi çevirmemiz gerekiyor?
Bir de ödeme yöntemi için ek entegrasyon yapmak mümkün mü stripe için?
Teşekkür ederiz indirimli satışta kalan satış rakamları; standart paket 2 premium paket 7 ile sınırlıdır bilginize. Sağlayıcılar bahsettiğiniz sağlayıcılardır. entegreleri mevcut sadece api key girmeniz yeterlidir. ödeme yöntemi içinde stripe eklenebilir.
Hayırlı satışlar hocam,script verileri hangi siteden çekiyor?
6 adet sağlayıcı mevcut kurulum sonrası yardımcı oluyoruz.
Admin yazılımı almamız için bir sorun görmedi fakat bu yazılımla oluşturulan sitenin tanıtımını r10 da yapmamıza izin cereceklermi ? Daha dün bir konu açtım böyle bir site arıyordum yasak diyip sildiler konuyu merak ediyorum
R10 üzerinde satış yapamazsınız google reklamları, sosyal medya reklamları veya farklı reklam çalışmaları ile direkt satışa başlayabilirsiniz.
Hayırlı satışlar hocam. Denemeyi düşünebilirim. Rakibin çok fazla olması göz korkutuyor. Piyasada çok fazla bu işin satışını yapan site var. Hepsiyle aynı sağlayıcıdan alacağız diye düşünüyorum. Bu durumda aylardır yıllardır bu sektörde olan onlarca rakibin arasına girmek çok zor olmayacak mı? Hatta
https://smsonay.co size mi ait bilmiyorum ama 2020'den beri bu sattığınız scripti kullanıyor sanırım.
Bir de hocam bu servisler, türkiye numara satamıyorlar, bunun sebebi nedir?
Reklam vererek doğrudan tıklama alabilir ve satışa başlayabilirsiniz, sağlayıcıda hangi ülkenin stoğu varsa satış yapılır, stok bittiğinde sitedede satış otomatik durur.
peki numarlaar her uygulamaya oluyor mu?bunu nasıl anlrız
5simden farkı nedir
api çekeceğiniz sağlayıcıda hangi uygulamalar varsa sizde de onlar olacaktır. bu sistem sizin sağlayıcı olmanızı sağlar, istediğiniz kar oranıyla numaraları kullanmak yerine satmaya başlarsınız.
Hayırlı uğurlu olsun fakat dikkatimi çekti PayTR ödeme yöntemide eklemişsiniz bildiğim kadarıyla PayTR bu tür sitelere onay vermiyordu bu konuda aydınlatabilir misiniz?
PayTR kullanan müşterimiz mevcut, üyeliği olupta ek mağaza olarak ekliyor olabilirler, sizde dilediğiniz entegrasyonu kullanabilirsiniz.
Merhaba sormak istedigim konu:
Web sitesini sagliyor musunuz? panelle birlikte? ödeme sistemlerini ayarliyor musunuz?
web sayfasindaki panel isminini degistirebiliyor muyuz?
yani ödemeyi yaptiktan sonra satisa hazir olacak sekilde mi oluyor hersey...
Demoda gördüğünüz ilk açılış sitesiyle birlikte gelir. ödeme entegrasyonları da var hangisi isterseniz ayarlarını yaparsanız çalışmaya başlayacaktır.