ServerPark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@domainmerkezi ;

Bu zarar gören ilgili @SacmaSapan ; kullanıcısına mı ait ?
Bakın sakin sakin tekrar anlatayım. Sunucu değiştirdikleri için DNS değiştirdiğimde çalışması gereken site için 28 gün kadar uğraşıp siteyi aktif edemediler. Aktif ettiklerinde wallpaper sitede hiç bir resim yolu çalışmıyordu, resimlerin hiç biri yoktu. Subdomainler'de ki siteler aktif değildi.
946 hizmetini uzatmak için ödeme yaptığımda 1443 hizmetini aktif ettiler.

Alıntı
o süreçte de kendilerinden oluşan sorun hakkında yönlendirici bi davranış yerine (kaba tabirle) azarlar yönde bi davranış alınması durumundan reaksiyon olarak hizmeti kapatıldı
Alıntı
"kendilerinden oluşan sorun?"
benim başka sunucu alın, benim sitemi oraya taşıyın, aman ha çalıştırmayın, siteye erişim olmasın, sitedeki görsellerdeki resimlerim silinsin ve subdomainlerim çalışmasın " diye bir talimat verdiğimi hatırlamıyorum.
Çalışan siteyi yeni sunucuya taşıyıp çalıştıramayacak kadar amatör bir firma olduğunuzu bilmiyordum.

Böyle amatörce bir mesaj nedeniyle zaten bu servis sağlayıcısından alışveriş yapılmaması gerektiğini herkes anlar umarım.
30 gün boyunca siteyi açamadıkları için yolladığım mesaj, ticket ve r10 özel mesajların resimlerini ekledim. (attığım mesajların, konuşmaların hiç birinde en ufak bir oynama yapılmadığına namusum ve şerefim üzerine yemin ederim) "şu siteleri açın artık!" ve "şikayet edeceğim" mesajlarından başka söylediğim hiç bir şey yok.

Reaksiyon olarak başkaca şeyler de yapabilirdiniz, sadece hizmet kapattığınız için teşekkür edeyim bari