************** falan da değil kastettiğim. Yapılan işin bir katkısı yok. Aynen size katılıyorum bu işe yeni başlayanlar sunulan teklifin gerçekten bir işe yarayacağını düşünerek 150 TL veriyorlar.
Forum içerisinde asla bu tür ithamlarla konuşmamalıyız.
Arkadaş aslında işini yapıyor, sitesinden linki veriyor yani ortada bir problem yok ancak konuların daha tarafsız olması gerekiyor.
Özellikle "pazarlama" başlığı altında lanse edilen konuların revize edimesi gerekiyor.
Atıyorum: X backlinki alın siteniz uzaya çıksın falan gibi konularda ben hep şunu gördüm;
- Yeni başlayan birisi linki satın alıyor, satıcı raporunu ilettiğinde ise hemen "çok iyi çalışmaydı, raporları teslim alındı" gibi yorumlar atıyorlar.
Aslında bu kişilerin sektör hakkında bildikleri en ufak bir şey olmuyor, ancak bu bir kartopu gibi büyüyor, büyüyor ve bizlerin müşteri kaybetmesine sebep oluyor.
Geçen gün R10'dan birisi ile konuştuk, kendisine İç SEO hizmeti sunacaktım, dış seo hizmeti sunup sunmadığımı sordu.
Bunun üzerine, dış SEO hizmeti sunduğumu ancak şu anda yeterli trafiğe sahip olmadığını ve linklerin şu aşamada gereksiz olduğunu belirtmemle birlikte konumuz kapandı.
Bende o kişiye saçma sapan link satmasını bilirim, bende günümü kurtarmayı isterim ama ne gerek var ki?
Gelecek, bugünden daha önemli.