Arkadaşlar Merhaba,

Yaklaşık 2 3 hafta içerisinde Green Card başvuruları açılacak, aracı kurumlara paranızı kaptırmayın resmi olarak https://dvprogram.state.gov/ buradan başvurabilirsiniz.

Yaklaşık 6-12 ay içerisinde sonuçlanır olumlu olursa Ankara veya İstanbul konsolosluğundan Green Card'ınızı alıp Amerikaya gidebilirsiniz.

Artık bu ülkede yaşamak istemiyorum, buradaki siyasilerden nefret ediyorum, Avrupada para etmeyen değerlere burada yıllarca emek verip ulaşmaya çalışma hayalinden bıktım.

Fırsatçısı, soyguncusu bu ülkede çok fazla, resmen akıl sağlığımızla psikolojimizle oynuyorlar, zengin-fakir uçurumu çok ciddi derecelerde.

Her ülkede sıkıntılar elbet var, adaletsizlik, soygunculuk elbette her ülkede var. Ama kıyaslama yaptığınızda şuanda Avrupa ülkeleri yaşanabilirlik açısından çok çok önde.

Green Card başvurum olumlu olması durumunda 3 senedir çalıştığım ve 8k maaş aldığım işimden istifa edip, 10k$ dolar ile Amerikaya gidip orada bir şekilde çalışmaya, yaşamaya çalışacağım.

Herkesin gözü korkuyor, orada ne yaparız, yol bilmeyiz iz bilmeyiz, orada karşılayan yok, nasıl ev tutarım iş bulurum gibi düşünceler yüzünden herkes erteliyor. Yola çıkınca elbet bir çözüm bulunuyor. Bütün korkularımı yendim, olabilecek herşeyi düşündüm, kararımı verdim.

Amerikada yaşayan arkadaşlar varsa aramızda yorumlarını almak isterim.

Sonuçlar açıklandığında bakalım kimlerin kaderi değişecek göreceğiz hepimizin hakkında hayırlısı olsun.