Hocam 35 milyon üyeyi 2018den beri her sene çıkacak diye topladılar zaten?

Scam hocam kendinizi kaptırmayın her sene birisi burada çıkıp Pi coin anlatıyor zaten. Geçmiş konulara bakabilirsiniz. 2018de de çıkıyordu, 2019da da, 2020 yılında da. 2021 2022 2023 2024 2025... Kısacası böyle her yıl çıkar bekleyin siz hocam

[/QUOTE]
Siz olayı yanlış anlamışsınız. Pi'nin whitepaper'ı var. (
https://pi-board.com/roadmap-new/) Whitepaper'da bugün yarın çıkacak demiyor.

Herşey normal seyrinde ilerliyor. Projenin başındaki Stenford Üniversite öğretim üyesi proje için üniversitedeki görevini bırakmış Pi netowrke yoğunlaşmış durumda.
KYC'ler hızla ilerliyor. Yapay zeka ile 35 milyon kişinin kimlik doğrulaması yapılarak yasal zorunluluklar tamamlanıyor. Scam olsa bütün bunlar için para harcanmaz sunucu parası ödenmez anlık milyonlarca online.
Pi'nin olayı proje stabil çalışsın topluluğu oluşsun ben piyasaya öyle çıkacağım diyor. Diğer kripto paralar gibi önceliği borsa listelenmesi değil. Takasta kullanılabilmek.
Şu an takip ettiğim 8-10 proje var. Altyapı ve topluluk çalışması öyle kolay değil. Birçoğu borsa listelenmesi için gerekli yeterliliği tamamlayamadı.
Borsalar sosyal medya hesaplarında en az 5000 er gerçek takipçi ve telegram topluluğu istiyor. Pi scam olsa sosyal medya hesapları 1 milyon gerçek takipçiye ulaşmaz 35 milyon aktif kullanıcı olmaz.
Uzak doğuda birçok mağaza Pi'yi kullanabilmek için gün sayıyor.