Arkadaşlar 2016 yilinda sigarayi biraktim. Sigara biraktim fakat, esimin dogulu olmasi guzel yemekler yapiyor olmasi beni benden etti. Karadeniz belli yemekleri var hamsi lahana corbasi ustune dogu ve guneydogu yemek kulturu eklenince birde pandemi devreye girince göbek uçtu gitti.
Sigarayı bırakmadan önce 110 kg idim şimdi ise 137 kg oldum. Sigara bırakmanın bariz bir kilo aldırması malesef büyük bir sorun teşkil ediyor. Bende her gün kilomu buradan paylaşacağım, hedeftim bu ay için 10 kg vermek .
Rafet Hocam bak Samsun'daymışsın. Çarşamba'dayım ben de. Samsun'da Adalaet Mah. bi bitkisel tedavi merkezi var. Immunant diye geçiyor adı.(Google'da aratırsan çıkar) Refik Bey'dir sahibi. Ben bir hastalığımdan dolayı zayıflamak istedim. Bana bir karışım verdi. Yeşil Çay tadında. Ama çay parçacıkları gibi. Ben de mide yanması vardı. Herşey yiyemiyordum. O karışım bana her yönüyle iyi geldi. İştahtan kesti, yemek yedirmedi, mide yakmadı. Canın yemek çekmiyor demiyim de açlık hissi yaşatmıyor. Ben o karışımı yaptıktan sonra içine az da limon damlatıyordum. 1 ayda 12 kilo zayıfladım. Bunun haricinde ekmeği %50 azalttım ki bu benim için büyük bir başarıydı.