An itibari ile 95 TL ödediğim fatura 165 TL olarak geldi

8 yıldır Millenicom kullanıyorum. 100 Mbps fiber Tahütsüz paketi modem ücreti dahil 95 tl ödüyordum.
165 TL olmuş 🥰 Yarın arayıp iptal isteyeceğim bakalım fiyatı düşürtebilir miyim 😂 8 yıldır bu taktik ile ucuz kullanıyordum. Yemez ise sanırım artık değişiklik vakti geldi..
Sizlerde durum nedir?
Yaklaşık 1 ay önce taahhüt yaptım ve cidden kendimi şanslı hissediyorum
https://www.r10.net/off-topic/322682...post1082696863
Bu servis sağlayıcılar ile başımız dertte zaten süper online kullanıyorum 200mbit ev interneti bağlattım ilk bağlattığım da 170 TL idi. Taahhüt bitti tekrar taahhüt verdim (yeni) şuan 240 TL geliyor aylık faturam.
Taahhüt verdikten 2 ay sonra kampanya yaptılar. 1 GBİT evde internet aylık 250 TL 1 yıl kalma sözünüze diye bende arayıp ona geçmek istediğimi söyledim siz taahhüt verdiğiniz için paket değiştiremezsiniz eğer iptal ederseniz de dünya kadar para ödüceniz diyorlar salak saçma işler.
250 TL 200mbit internete ödüyorum ama süper online yeni gelenler veya taahhütü olmayanlar 250 tl ye 1000mbit internet kullanıyorlar.
Süperonline'dan memnunum ama böyle saçma sapan şeyleri var hiç birşeyde yapamıyoruz.
Hocam üstte ki linkte bulunan konuda da anlattım ama kısa özet geçeyim. 1 ay önce 200mbps internet bağlandı, sonra 200tl ye 500mbps yaptırdım, 2 gün sonra 250tl ye 1gbit yaptırdım. Sizin Taahhüt süresi az kaldığı için öyle bir şey yapmışlar sanırım. 2 ay gibi bir süre var kampanya bitmesine. Taahhütünüz biterse kaçırmayın derim. 250TL'ye 1gbit bulmak şu ekonomide pek kolay değil