Kendim SMM panel ararken bu alanda stabil sistem eksikliğinden bir şikayet duydum bir panel sahibinden. Laravel ile yazılacak sorunsuz, dinamik, stabil bir sistem sizce satar mı? Aklınıza gelebilecek özelliklerin 10da 9 unu yazabilirim. Eğer diğer panellerde bulamadığınız bir özellik varsa söyleyebilirsiniz. Mesela imzamdaki sitenin satın alma kısmı aslında bir nebze smm mantığı çalışıyor. Front end çeşitlendirmesi de bol olur yazılımın bir tema yaparken zaten çalışma tarzım dolayısıyla admin panele ekleyeceğim bir color pickerla her temanın renklerinin kolaylıkla değiştirilmesini sağlayabilirim. (Sitemin sipariş takip kısmı sipariş durumuna göre renk değiştiriyor onu örnek görüntü olarak ekledim aşağıya. Basit bir örnek ama aklınızda bir şeyler canlanır belki)

İşin özü şu ana kadar kullandığınız tüm SMM panellerdeki özellikleri ve isteyebileceğiniz tüm özellikleri içeren bir yazılımı %100 stabil olarak düşünün. Sizce yıllık kullanım ücreti olarak ne belirleyebilirim? Dosyalarını paylaşmayı düşünmüyorum nameserver verip kurulum yaparak satmayı düşünüyorum.