merhaba kullanılan yöntemi biliyırum bu iş için de kendime ortak aramaktayım
https://www.r10.net/yeni-projeler/32...-ariyorun.html
Orada kazanıp burada yiyorlar
Şifreyi değiştirmemiş mi?
Raporları kaydedin hocam detaylı incelerseniz sonra.
Google'ı bile ele geçirmiş ekmeksizler Yakında r10 a Suriyeliler gelirse hiç şaşırmam artık arapça konu Düşüncesi bile korkunç
Benim adsense boş boş yatıyor.

Alırsa satayım bari hesap hareketlensin.
kripto ama içerikle sitenin alakası yok

Ben onay almak için içerik giriyorum. Adamlar ads reklam ile tıklattırıyorlar.
site içeriği nedir hocam,bir de kendisine sorup alıntılar mısınız beni
Google anlarsa bi yaptırımı yokmu
Bizde yapak hocam

(ciddiyim)
Ben biliyorum bunları nasıl yapıyorlar, ne ediyorlar vs, bende suriyeliye site satmıştım herif 2 günde 2k $ yapmıştı
Ben de ogrenemedim uzun zmaandir
bak sen şu Pakilere.
Bunu yıllardır araştırırım pakistanlılardan daha ziyade hintliler ve afrikalılar da çok yapıyor bu işi. Çok fazla tıklama grupları var çoğu kişi böyle çalışıyor. Genelde nasıl yapılır xx hakkında bilmediğiniz 10 şey gibi ellerinde yedeğini tuttukları bir sistem oluyor hep onu çakıyorlar. Ads, facebook üzerinden trafik atan kitlede çok. Fakat neye göre tıklattıkları muamma.
Mülteci konusu sanıp geldim
Özel reklam yerleşimi nasıl yapıyor bana lazımda....
10 lu 10 lu üredikleri için tıklama gruplarının olduğunu düşünüyorum
site adresini iletebilirsen trafiğin geliş gidiş yönünü detaylı bi incelemek isterim
bi süredir aktif şekilde kullanılan ve genellikle hesapları banlatmayan birden çok yöntem var,herhangi birisi olabilir.tıklama grupları var mesela,facebookta bu iş için adam aradıklarına denk geldim bikaç defa.ondan sonra,yazılımla/fake hit ile tıklatma yapanda var.arbitraj yapanda var ki o daha büyük ihtimal.benim gördügüm,adsense loading methodu bu ara çok kullanılıyor ki onu r10dada kullanan arkadaşlara denk geldim geçtigimiz haftalarda ve bu ara bunla çok acayip para kaldırıyorlar.benim oyum son seçenekten yana.ama hepside detaylarını iyice bilmeden yapılacak şeyler degil,küçücük bi hatada anında hesap uçar hepsindede.
Adsense grupları var ordan yapıyorlar, tr dede var fakat bizimkiler çok amatör veya işin kolayına kaçıyorlar o yüzden uğraştığına değmez.
Hocam çok denk geldim bunlar grup kurup karşılıklı 5 dakika falan sitede gezmenizi istiyor seni izliyorlar yani
Tıklama grupları 5 yıl öncesine kadar mantıklı bakarım ama günümüzde Google'ın kullanıcı ile etkileşimde kullandığı yapay zekayı kandırmak bence imkansıza yakın. Yapay zekanın kullandığı teknikleri bilmeleri lazım ki açıktan faydalansınlar. Google kullanıcının niyetini bile anladığını düşünüyorum.
@OZKA; kesinlikle öneririm.
Gün içinde %1000 kadar artış gördüm yerleşimden sonra.
Bunu ben de merak ediyorum

Paragraf sonrası reklam biçimleri şunlar, boyutlar bunlar gibi bir şeyler söylerseniz deneyelim ne kaybederiz
legal olmadığı kesin. artık googledan hit almak eskisi kadar kolay değil.
Öyle bir şey yok kanma sakın. Direk sayfa acilgidinda sağda solda tam karşıda her yerde reklam olacak ister istemez eli tiklayacak al sana reklam yerleşimi. Ya da 10 saniye sonra yüklenen bir şeyler kullan tam manuye tikayacakken reklama tıklama yapar. Odatv en çok kullana aç gazetelerden mynetve daha niceleri kullanıyor
Sistem aslında cok basit bunu bu forumda yapan bendısında bildigim 4 5 kişi daha var.
Lütfen kimse pm atmasın cevap vermicegim.
En son forumda 3 kişiye işimi ögrettigimde pazarımı elimden almaya calıstılar.
Dogru kaynaklardan ararsanız net sonuca ulaşırsınız.
Sitenin logosunu kim yapmış acaba ?
Bunların denemiş oldukları sistemi bende yaptım patlıyor.. Adsense
Hocam anlat da bizde patlatalım
Yakın bir yabancı tanıdığım gibi ads kodlarını hackledikleri yüksek hitli haber sitelerine yerleştiriyorlardır.
Konustuklarim var. Hatta eğitimini dahi verecekler. Fakat güvenemiyorum. Birkaç gün boyunca demo gosterecekleride belirtiyorlar. Ama bana göre riskli. İstedikleri rakamlar da bizlere (Turk lirasına göre) fazla.
Yaptıkları işlemler:Adsense Loading.
Günlük 500-1000$ rakamlara cikabiliyorlar. Aynı zamanda %100 güvenli olduğunu söylüyorlar.