müşteri olarak degil ama daha beterini,"yardım isteme" amaçlı gelenlerden gördüm hocam
bigün birisi başta bi sürü soru sordu sitelerle ilgili,bilgim dahilinde anlattım.neyse gitti,site kurdu filan ara ara gelip yeni şeyler soruyor bende cevaplıyorum.bi süre böyle devam ettikten sonra google da nasıl ilk 2ye girecegini sordu.bende bunu bu şekilde kimseden ögrenemezsin,ücretli/ücretsiz egitimler izleyerek ya kendin ögreneceksin yada bilen birisine parayla yaptıracaksın filan diye anlattım uzun uzun.sen çok bencilsin,kimseye yardım ettigin yok aslında,kendini bi halt sanıyorsun,senin nasıl birisi oldugunu herkese gösterecem,seni rezil edecem diyip bi ton küfredip gitti.sonra 40 defa tekrar geldi,mesaj atıp duruyor.yemek yiyorum diyorum,benim işi hallet ondan sonra ye ne yiyorsan diyor.uyuycam diyorum,benim işi hallet sonra git ne yaparsan yap diyor
başka bi arkadaşta yine site işlerinde biçok soru sordu,yine bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalıştım filan derken bi süre sonra o da garip bi istekle geri geldi.site işleri sıkıcıymış,bunlara zaman ayırmak beyfendinin hoşuna gitmemiş.peki bende ne istiyor olabilir sizce?ben bu güne kadar yeteri kadar para kazanmışım,artık paraya ihtiyacım yokmuş.bu yüzdende bu arkadaşa sıfırdan 10 numara bi site kurucam,trafik çekicem,para kazandıracam.ben aylarca onun sitesi için gece gündüz ugraşıcam,en sonundada yine kendisine iş çıkarmayacak şekilde siteyi hazır teslim edicem.benim parasını verip yazdırdıgım özel botlarla,yöntemlerle,kendisini hiç ugraştırmadan otomatik olarak para kazanır halde teslim edicem yani.kendisi ay sonu parayı alıp yiycek sadece.güzel güzel olur mu arkadaş öyle şey,yürü git
allah aşına filan diyince bu da başladı saydırmaya.ne dolandırıcıgım kaldı,ne sülalem,ne haysiyet,ne namus...bunların üzerine tekrar gelmez,en azından kurtuldum dedim ama geliyor gidiyor hadi yap şu bizim işi diyor.gelde delirme yani...
bunun gibi arkadaşlar sadece 1 tane mesaj atıp,bunları söyleyip gitmedi tabi.heryerden sürekli mesaj atıyorlar,ne yapıyorsan bırak işte gel benim işimi yap filan diyip duruyorlar.1 kuruş para alsam,yine içim yanmayacak dedikleri şey için.çünkü 5tl para verip,karşısındakini kölesi sanma olayı malasef bizde çok var.ama bi adamın 7 göbek sülalesine küfredip,10dk sonrada gel hadi yap şu benim işi diye yardım isteyen kişi nasıl bi manyaktır ben anlamadım hiç bi zaman