Dile kolay daha 31 yaşımdayım. Kolestrol 255 (İlaç alıyorum), trigliserid 3000 (İLAÇ ALIYORUM), şeker 300-500 arasına çıkabiliyor. (İnsüline rağmen) Tansiyon da çıkıyor bazen. 125 kiloyum ve 1.84 m boyda da olsam çok zorlanıyorum. Yazın zaten mahvoluyorum.

Not: Bir ara bir sürü psikiyatrik ilaç içip intihar girişiminde bulunmuştum. Orada kalp kaslarım anormal zayıflamış. Kalp krizi de geçirmem ha, kalp direkt durur. Sağlığım çok kötü. Tabii ki anormal beslenmeden. Kendime çok katı kurallar koydum ama bundan sonra ne kadar etki eder, bilinmez. Bir de hiçbir şey yokmuş gibi vücudumda psikiyatrik ilaç alıyorum. Onlar da karaciğere böbreğe vuruyor, ki onların büyük kısmını bıraktım yakın zamanda. Daha iyi hissediyorum ilginç şekilde. Beni bir çeşit zombiye çevirdiklerini düşünüyorum bu antipsikotik ilaçların. İsteksiz, hayattan beklentisiz şekilde yaşamama sebep veriyorlar. Normalde bipolar tanısı kondu ama son yıllarda kendimde sorun görmüyordum. Ben de doktor kontrolünde de olacak şekilde ilaçları azalttım veya bıraktım. Dediğim gibi karaciğere ve böbreğe felaket zararları var.

Ölmek istemiyorum yakın zamanda, en azından şimdilik. Bu sebeple tamamen şekersiz besleneceğim ve fazla et ürünü tüketmeyeceğim. En azından haşlanmış et yiyeceğim. 161 kilodan 125 kiloya düşmüştüm. Hedef 85 kg. Kalbim zayıf ama kilo verirsem ve beslenmeme dikkat edersem herhalde bir süre daha idare ederim. Umarım ki tamamen dikkatli besleneceğim.

Sevgilerle, Kayra.