ayintap27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
( mesela örnek vereyim Ülkemizde bir azerbaycanlı yaşıyor ,senin demene göre azerbaycanlı Türkiyede yaşıyor diye adsense kullanamaz mı yani,mantıken bile bu yanlış ) Siz ne demek istediğimi anlamamışsınız tam olarak sanırım üstadım, sizin verdiğiniz örnekten gidelim o zaman, Azerbaycanlı kardeşimiz ülkemizde yaşayıp TR adsense açtı veya ülkesinde yaşayıp TR adsense hesabı mevcut olduğunu varsayalım, TR kimliği yani TC yazan bir kimliği yoksa o TR hesabı doğrulayamaz bunu demek istedim tam olarak, umarım daha anlaşılır olmuştur.. Yani bir türk kardeşimiz ingiltere kimliği mevcutsa sadece UK hesabı onunla doğrulayabilir TC kimliği ile doğrulayamaz..
hocam bak ben çok adsense kullandım haliyle herşey başıma geldi şurdan şunu anlayablirsn,mesela abd adsensesinde vergi kesilir yüzde 30 o yüzde 30 zu ödememek için ben abd vatandaşı değilim diyorsun,adsensede diyorki öyleyse abd de gecici olduğunu onaylıyormusun diyor sende evet seçeneğini seçiyorsun ve vergi kesintisi olmuyor yani demem oki geçici olarak yaşamanı kabul ediyolar abd de bulunduğun içinde para abd bankasına yattığı içinde kimlik doğrulama ayrı pin adres doğrulama ayrı oluyor
ve ben kendi Türk kimlğimle ingiltere adsensesi doğruladım