Türk kimliği ile doğrulama yapmak mümkün değildir, ilk defa gönderdiğiniz de red gelir ikinci gönderiminize hesap askıya alınır. türk kimliği ile yabancı adsense hesabina kimlik doğrulaması denendiginde, ama şundan bahsediyorsaniz eğer olur, türk olan birinin orada vatandaşlığı vardır , o kimliği gönderdiğiniz de hiç bir sorun olmaz, dediğim gibi birebir türk kimliği ile UK , usa, de gibi yabancı hesaplar onaylanmıyor...

bunları Türk kimliği ile ingiltere adsensesini doğrulayan birine yazmışınız ,mesela örnek vereyim Ülkemizde bir azerbaycanlı yaşıyor ,senin demene göre azerbaycanlı Türkiyede yaşıyor diye adsense kullanamaz mı yani,mantıken bile bu yanlış.Bu yüzden adres doğrulamak için pin var isim doğrulamak içinde kimlik var,olsa kimlğini doğrlamak için orda bulunduğuna dair ikametgah isterlerdi,her neyse ben illaki kimlğinizle doğrulayabilirisniz demiyorum,sormuşlar bende ben doğruladım dedim artık onlara kalmış
ayrıca son olarakta şunu yazayım önce kendi adıma ingiltere adres satın aldım,pin ingiltereye benim ismime gitti daha sonra kimlik doğrulama çıktı haliyle kendi adıma olan kimlğimi Türk kimlğimi gönderdim ve onaylandı