Merhaba,

Eldeki stoklara göre düzenli olarak güncellemeyi planladığımız satış konumuzdur.

KONU GÜNCELLİK DURUMU : Güncel (19.11.2023)

7 x IBM x3250 M4

E3-1220 V2
Ram yok
Disk yok

₺ 2500

1 Yıl Garanti

Ürünlerin satışı şu şekilde gerçekleşir. Ticaret puanı bizden yüksek olan üyeler önce ürünü talep edebilir, sonrasında ise ödemeyi gerçekleştirebilirler. Ticaret puanı bizden düşük üyeler ise öncelikli olarak ödeme gerçekleştirir sonrasında ürün kargolanır.
  • Ürünlerin fiyattan bağımsız olarak kargo ücretleri alıcıya aittir.
  • Ürünlerin tamamında pazarlık payı vardır. Bütçeniz ile birlikte talep ettiğiniz ürünü iletirseniz yardımcı olmaya çalışırız. Lütfen, ölü fiyattan teklif yapmayın. Gerçek anlamda bütçeniz yetersiz ise ödeme kolaylığı sunarız bize bilgi vermeniz yeterlidir.
  • Satışlarımızda taksit opsiyonu vardır.
  • İletişim için özel mesaj kullanılır, taleplerinize dönüşler aynı gün içerisinde genellikle gerçekeştirilir.
  • Garanti süresi tüm ürünlerde 1 yıldır. Ürünün arızalanması durumunda üründeki sorunlu parça ücretsiz olarak değiştirilir. Ayrıca, her satılan ürün için kargo ile birlikte ilettiğimiz taahhüttü sizlere ıslak imzalı belge halinde ileteceğiz. Dilerseniz satın alma öncesi taahhüttü inceleyebilirsiniz.
  • Anlayışınız için teşekkürler

Forum dışı iletişim cem.sonmez ---at--- yatgak.com

2009 yılında Trends Yazılım olarak hizmet vermeye başladığımız bilişim sektöründe, 2015 yılında firmamızı sağlık sebeplerinden ötürü kapatmıştık. Sonrasında 2019 yılının Ocak ayında Yatgak Bilişim Teknolojileri Tic. ve San. LTD. ŞTİ. olarak yeni bir firma kurup bilişim işlerimize devam ettik. Son süreçte ise yurt dışından donanım tedariğine başladık. Getirdiğimiz bu ürünleri sizlere kendi bünyemizde sağlayacağımız garanti ile sağlamayı planlıyoruz. Garanti şartlarına erişmek için özel mesaj atmanız yeterlidir. Geçmişteki müşterilerimizin yorumlarının bir kısmına aşağıdan bakabilirsiniz.

EkoL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cem bey ile çalışıyorum işine saygılı bir firma.
FeaЯ™ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sunucu alındı, tavsiye ederim.
Gazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerek ticari duruşuyla gerekse yıllardır süre gelen dostluğu ile vazgeçilmezlerim arasındadır. Patron sıfatına yakışmayacak derecede çalışkan ve işine bağlıdır. Başarı trendinin her zaman yüksek olmasını ümit ediyorum. Hayırlı olsun SÖNMEZ dostum.
exper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla dün msn den konuştuk sağolsun çok yardımcı oldu bitmek bilmez sorularıma bıkmadan tek tek cevap verdi. bugün server aldım. uzun süre çalışmak dilekleriyle
cyolacan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Firmasını kurmadan öncede çalışmaktaydım. Cem Bey güvenilir, sattığı ürünün arkasında ve sorunlarımıza her zaman yardımcı olmuştur.
RecomeBack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cem Bey;

Yeterince profesyonel ve işine önem veren birisidir.
Kesinlikle tavsiye ederim.
TeknolojiTURK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce kendisinden sunucu kiraladım.Çalışmanızı kesinlikle öneririm.Her sorunla birebir ilgileniyor.Kendi mesuliyetinde olmayan destek isteklerinize bile bıkmadan usanmadan cevap veriyor
Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trends ile 2010 yılının ilk aylarında tanıştık. Gerek firma hakkında, gerekse firma sahibi hakkında çok olumlu yazılar okumuştuk. Açıkçası bir firmadan hizmet almaya başlamadan önce çok seçici davranırız, ince eleyip sık dokuruz. Bu sebeple Trends ile çalışmaya başlamadan önce de baya araştırdık. Yapılan yorumlar hep olumluydu. Bunun üzerine hizmet almaya karar verdik ve bazı yüksek trafik gerektiren sunucularımızı Trends'ten aldığımız sunuculara transfer ettik. Zaman içerisinde bazen sunucu sayımız arttı, bazen iptaller sebebiyle azaldı. Bazı teknik problemler yaşadık ama bunlar hiçbir zaman Trends'ten kaynaklanmadı. Gerek veri merkezinden, gerekse de elektronik cihazlardan kaynaklandı. Bu tür durumlarda dahi Trends firması olabildiğince yardımcı oldu.

Ödeme konusunda her zaman esnek davranıldı. Bir kere dahi ödeme için aranmadık. Tabi bu karşılıklı güven sonucu oluşan bir durum, yine de bu konudaki esnekliklerini takdir etmeden geçmemek lazım. Ve bir kaç kez yaşadığımız özel bir durum var ki sonuncusunu az önce yaşadık. Acil olarak sunucu lazım olduğunda ve Trends'e ulaşıp talepte bulunduğumuzda, eğer o sunucudan stoklarında yoksa ve bir üst konfigürasyonda sunucuları varsa bize o sunucuyu aynı fiyattan tahsis ettiler. Yani örneğin 2 GB RAM'li sunucu talebimize 4 GB RAM'li sunucuyu 2 GB RAM'li sunucu fiyatından tahsis ederek yanıt verdiler. Belirttiğim gibi bunu birden fazla kez yaşadık. Bu gerçekten çok özel ve nazik bir davranış. Kesinlikle es geçmeyip tebrik ve teşekkürlerimi sunmak istiyorum bu konuda da...

Hollanda lokasyonlu sunucu düşünenler ya da "1-2 TB bana yetmez ama 4 TB'ın üstü de bana fazla gelir" diyenler için Trends, standart olarak sunucularda 4 TB trafik sunuyor. Bunu da gayet uygun fiyatlardan, son derece kaliteli bir hizmet ve yukarıda bahsettiğim ek özellikler ile sağlıyor. Hizmet almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye etmekteyiz.

Saygılarımla.
Kerem ALPER
KadeWeb İnternet Hizmetleri
Tüm müşteri yorumlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.r10.net/vergi-levhasi-ol...izmetleri.html