Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese hayırlı forumlar.

Şimdi firmamız olarak uzun yıllardır e-ticaret işindeyiz ve bilindik bir markanın e-ticaret paketini kullanıyoruz. Full paket kullanıyoruz ama hem istediğimiz gibi sitede düzenleme yapamıyoruz, hemde yıllık yenileme bedelleri iyice canımızı sıkmaya başladı. Forumda e-ticaret sciptleri satan arkadaşları görüyorum ve çoğu scriptide inceledim. Lakin haliyle aklımda bir kaç soru var. Mesela açık kaynak kodlu olduğu söyleniyor scriptlerin. Bir yazılımcı ile anlaşıp istediğimiz gibi değişiklik sağlıyabiliriz sanırım. Yarın öbür gün bi sıkıntı yaşarmıyız bunla alakalı? Örneğin bi kredi kartı do.lan.di.ri.ci.liği kişisel veriler vs durumu olsa muhattap olacağım bir firma var karşımda. Çünkü adamların sadece panelini kullanıyoruz kodlara hostinge erişim yetkimiz yok. Her şekilde mahkemeye veririm.. Ama bunda kendi makinamıza alacağız. Sizce bu ne kadar güvenilir. Bu konuya tamamen uzak olduğum için, bilgi alma gereği duydum. Yıllardır hep firmalarla çalıştık ama kendimize ait hiç düşünmedik, bu tip yazılımlar hiçte anladığımız bir iş değildir. Yanlış anlaşılmak istemem, haliylen aklımızda tereddütler var. Yüzlerce insan alışveriş yapıyo, Dikkatli olmamız gerekir.

Şimdiden teşekkür ederim..