Yada daha az yaktınız ama zam geldi
Hocam zam geldiğinde zaten fatura tutarı yükselmişti. Petekler yanarken 200'den 400 civarına çıkmıştı. Ama yazın gelmez diye bekliyordum.
Merkezi ısıtma ayrı hocam gelmemesi lazım , bizde gelmiyor, ocak ve sıcak su için doğalgaz aboneliği mevcut onun gelir sadece , yanmayan peteğin faturası mı gelir
Valla ben öyle biliyorum. Bizim yönetim geçenlerde dış cephelerde hiç bir sorun yokken ve kimseden onay almadan tanıdık biriyle anlaşıp dış cepheyi yeniletmiş. Muhtemelen arkadaşına kıyak. Sonra ev sahipleri bunu ödemeyi kabul etmeyincede ev sahibi olan herkese icra takibi başlattılar. Ülkede site yöneticisi bile elindeki kitleyi sömürme peşinde ne diyelim.. Buda aynı muhabbet gibi geliyor, fatura onların sisteminden geliyor onlar ne derse onu ödüyoruz muhtemelen kafasına göre yolluyorlar.
ısı pay ölçer mi oluyor sizinki çok kavga dövüş çıkıyor o sistemde
Hocam bizim sitede kavga gürültü bitmiyor maalesef. Anladığım kadarı ile normal şartlarda fatura gelmemesi lazım yakmadıysam, tam yasal mevzuata bakıp Pazartesi yüz yüze görüşmeye gideceğim yönetime yapacak bişi yok.