Doğru ve yanlışlar var. Doğru kısmı "Evet mantığını anlayamamışsın."
Yanlış ve insanları yanıltmaya çalıştığın kısmı ise öncelikle bizim 30,000 TL'lik paketimiz yok. En üst paketimiz 23,988 TL.
Ayrıca aylık 329 TL'ye denk gelen paketi yok saymak ancak kötü niyetli bir yaklaşım olabilir.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak, şirketleri ve bireyleri önyargıyla "kurumsal ağızdan kendini öven yanıt vereceği için kullanıcıların cevabını öğrenmek istedim" cümlelerle yaftalamak çok yanlış.
ikas dönüşüm ve ciro artırma odaklı bir altyapı. Site hızı, ödeme sayfası ve diğer birçok detay ile. Elma ile armutu kıyaslarsan hepimiz vakit kaybederiz.
Umarım aydınlatabilmişimdir. İyi çalışmalar.
Mantığı çözmeye çalıştığım ve fikir almaya çalıştığım konuya şirketin sahibi tarafından "insanları yanıltmaya çalıştığın" şeklinde bir yorum yazıldığında düşüncelerimi pekiştirdim. Elma ile armutu kıyaslamıyorum, gayet e-ticaret altyapısıymışsınız. E-ticaret altyapıları ile kıyasladığımda inanılmaz mantıksız bir seçimsiniz. Konu kalkacak büyük ihtimalle, amacım firmayı kötülemek olmadığı için kalkması çok umrumda değil sadece bilin istedim.

Yanıltmaya çalıştığın diyorsunuz, ben aylık paket olarak hesaplıyorum fiyatı x12 yaptığımda tam 30 bin TL oluyor. En düşük paketinizden de bahsetmiyorum, sizin için iyi bir şey ki iki tarafın daha doğrusu 3 tarafın da EN YÜKSEK paketlerini karşılaştırıyorum. (Aslında sizin bir üst paket de var ama onu saymadım fiyatı olmadığından.)
Edit: Büyük ihtimalle ticimax çalışanı falan olduğumu düşündünüz konuda ticimax'ı örnek gösterdiğimden, birkaç gün önce açtığım "Ticimax kullanmayın, kullandırtmayın" konumu inceleyebilirsiniz. TAMAMIYLA, son kullanıcı olarak mantığı anlamaya çalıştım. Gayet doğru anlamışım ve gayet mantıksız bir seçimmiş ikas.
Yaftalamak derken? GAYET Doğru bir bakış açısı olduğuna çok inanıyorum. Canlı desteğinize yazdığımda personeliniz "Ya evet, Ticimax'ın şu özelliği bizden iyi." Diyecek mi? DEMEYECEK. TARAFLI BAKACAK. Haklı olarak ikas'ı övecek, böyle güzel, şöyle güzel, mükemmel altyapı diyecek. E? NE anladım ben bu işten. Forumda iki tarafta da olmayan kişiler gayet objektif bir bakış açısıyla yaklaşır ve objektif yorumunu yapar, sizin yaptığınız yorumun tam tersi olarak.
Konu silinmeden okursunuz umarım, İyi çalışmalar.