Merhabalar, konuyu görünce biraz görüş belirtmek istedim.

İkas’ı uzun zamandır forum dışından da sıklıkla takip ediyorum. Ve şahsen bu saydıklarınızı hak eden bir şirket olduğunu düşünmüyorum. Dünya genelindeki şirketlere bile baktığınız zaman birincil sattıkları şey çoğu zaman ürün değil, duygudur. Bugün emin olun Apple markası “çok çok kaliteli” ürünleri olduğu için tercih edilmiyor. Kullanan kişilere lüks duygusunu hissettirdiği için tercih ediliyor.

Bana kalırsa ikas’ın R10’da bile bu kadar önerilmesinin tek bir sebebi var: güven duygusunu sonuna kadar vermesi. Her şeyleriyle şeffaf bir şirket. Kolay Değil ve ikas adında iki adet YouTube kanalları var. Oraya girip birkaç video izlerseniz ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınızdır. Ayrıca teknolojik altyapı olarak da diğer şirketlere nazaran çok iyiler. İkas altyapısındaki sitelere bakın kategoriler arasında geçiş yapmanız 1 salise bile sürmüyor.

Kısacası sağladığı bu güvenle ileriye yönelik çok ciddi işler yapacaklarının teminatını veriyorlar.

Benim düşüncelerim bu şekildeydi. Kafa karışıklığınızı giderebildiysem ne mutlu bana, iyi forumlar dilerim.