Arkadaşlar merhaba ikas forumda çok övülüyor bi inceleyeyim dedim ama, şimdi fiyatlara bakınca diyor ki ayda 2500 TL vereceksin, ikaspay üzerinden yaptığın her satışın %1,79 'u da benim. E ne anladım ben bu işten, PayTR 'ye ek bir ücret ödemememize rağmen aynı komisyonu alıyorum. Biliyorum, e-ticaret sitesi de veriyorlar LAKİN, ben senden hizmet alıyorsam bana özel bir komisyon oranın da olmamalı mı? Yani PAYTR'de benzer komisyonu alıyorum ben, İkas kullanıyorsam ona göre indirimli olması gerekmiyor mu? Ben bir şeyi mi atlıyorum, veya mesela bu İkas'a PayTR İyzico falan entegre ediliyor mu?

Evet, şimdi baktım ve PayTR, İyzico falan hiçbiri yokmuş. Üstelik yıllık yaklaşık 30 Bin TL Ödediğimiz pakette. Hepsiburada, Trendyol dışındaki pazaryerleri de yokmuş. Ben hala acaba bende mi bi sıkıntı var yanlış anladım firmayı diyorum ama gayet doğru gibi duruyor. Ticimax gibi bi firma değil mi bu? Ticimax 30 bin liralık pakette aklıma gelebileceklerin tümünü verirken ikas sanal pos bile kendi sanal posu dışında vermiyor. Beni aydınlatma şansınız var mı? İkasın kullanım amacı mı farklı?

(Not: canlı desteğe falan sormak istemedim pek sevmiyorum firmanın ağzından cevap almayı, kurumsal ağızdan kendini öven yanıt vereceği için kullanıcıların cevabını öğrenmek istedim. Lütfen ikasa sorsana demeyin )