Hocam 2 kere denedim cok reklam istiyen konu ve tedarik ederken turkpin apiligi gibi cok bi kearin olmuordu 20 tllik eoinden max 1 tl gibi fiyatlar hep ayni oluor ort mesela 9.90 tl steam 10 tl cuzdan kodu alion ya bu fiyata sation yada dedigim gibi 10 kurus kear yapiorsun biraz fazla kear yapmak icinde fazla paran olması lazım ben birini bulmustum guzel kear yapacagim biseydi iyi fiyat vermisti buyuk siteler ismini vermiyim ama baya buyuk siteler bundan aldigina dahi resim attı ornek zula 100.000 tl lol 120.000 tl islem gerceklestigi gordum benlede iş yapmadı 5 10 epin için yani ep ey para lazım hocam kear asamasina gelirsek oyunlardan steam key x hesapdan kear edilebilir yeni basliyanlar icin. Site tasarimina gelirsek güzel sade tasarınların dahada kullanisli ve musterinin dahada sevecegi bise bazıları var sitede hata var ne biliyim hersey karismis fln oyuncu pazarlı almanizi tavsiye ederim suan zaten cogu epin sitesinde iyuncu pazarı acildi ve site yapımcıları bu sene oyuncu pazar yapımına değindi. Yardımcı olduysam ne mutlu bana