Eyup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asgari ücrete yapılan zammı her yerde kötüleyen çok bilmişler için yazıyorum bunu
asgari ücretin artması bir bakıma evet kötü özellikle ben ve benim gibi emekçiler için ancak asgari ücretle geçinen kişiler yıl boyu gelen zamları asgari ücret zammı geldiğinde bir kaç aylığına rahatlıyorlar evet asgari ücrete zammın gelmesinin kötü olduğunu söyleyebilirsin ancak az önce bir konu gördüm kişi sormuş asgari ücret zammı maaşa ne zaman yansır diye birisi gidip “hiç zammı bekleme zaten kötü olacak” demiş sorulan soruyla bağımsız olarak sadece internette gördüğünüzle her yere bu cümleyi yapıştırmanıza gerek yok neyi kanıtlamaya çalıştığınızı anlayamadım
umarım daha bilinçli internette gördüğü bu cümleyi kurmak yerine çevresini bazı değişiklikler için ikna etmeye odaklı araştırmaya meyilli bir topluma dönüşürüz yaradan hepimize sabır versin
Ben yazdım. İnternetten gördüğümü değil 15 senedir asgarî ücretle çalışan biri olarak tecrübemi aktardım. Sen neyin peşindesin? Doğrular canını sıktı sanırım. Herkesin görüşüne saygı duymayı öğren önce. Millet katılır katılmaz. Onlara kalmış bir durum. Senin tuzun kuru