DsquaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla aynı durumu ben yaşıyorum şuan senden de 2 yaş küçüğüm,Vallahi bıktım bu hayattan, Herşey ters gidiyor ev kirası, faturalar, Giysiler ,Mutfak giderleri vs derken para yettiştiremiyorum, artık sadece kazancımızdan ödün vermiyoruz sağlığımızda gidiyor bu genç yaşta , kemik erimesi de başladı, gecenin ilerleyen saatlerinde işteyken de migren bir tutuyor kafam allak bullak oluyor , işte ağır mecburiyetten iş bulamam korkusu ile çıkamıyorum 1 gün tatilim bile yok gece 12 de gidiyor sabah 12 de geliyorum kendime zaman bile ayırmıyorum , Artık temel ihtiyaçları karşılaşmakta zorluk çekmiyorum karşıklayamıyorum üniversite de olmam gerekiyorken evi geçindirmenin derdine düşüyoruz onuda geçindiremiyoruz ülkeyi bu hale getirenlerin Allah bin belasını versin diyeceğim de artık Allah'ı varlığından bile şüphe eder oldum,
Annem daha 2 gün önce migren ağrısı yüzünden ağladı çok üzüldüm kadına sizede geçmiş olsun

Aynen hocam bu genç yaşta yaşadığımız hayata bak okusan boş okumasan özel sektör zor kendi işini kurmak için para lazım o da yok, birikim yapamıyoruz bu ülkede her ay kira vermek zoruma gidiyor ev almak imkansız araba almak imkansız telefonum bozuk imkansız ne yapacam ne edecem bilmiyorum illegal işlere gircem