Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eşinizle birlikte mutluluklar dilerim.
Profilinizdeki hesabınıza 100 tl gönderdim.Umarım bir çiçek alırsınız.

Tek isteğim rahmetli anneme bir dua etmeniz yeterlidir .İyi forumlar dilerim.
Hocam şu post altında ki yazıları okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi. Gözlerim doldu inanmazsınız belki. Cidden Dünya hala dönüyorsa sizler gibi iyi insanlar hatırına... Hanginize nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Özelden de para gönderen diğer arkadaşlar olmuş sizin gibi. Lakin borç para aldım iş arkadaşımdan ve 35 liralık şöyle orta halli bir çiçek yaptırdım. Ben yine duamı ediyorum şuanda anneniz adına(Mekanı Nur Cennet Olsun.Rabbim Sıcak Yan'ı Göstermesin.) ama bununla da kalmayacak ve bu cevabı okuyan diğer dostlardan da Abdullah07 hocamızın annesinin ruhuna bir el fatiha göndermelerini isteyeceğim. Tahmin ediyorum ki bir duayı çok görmezler. Bugün siz çok değerli tanıdığım tanımadığım r10 dostları beni sevindirdiniz, Hala iyi insanların varolduğunu görmek beni uzun süredir hiç hissetmediğim kadar mutlu ve huzurlu hissettirdi.
Özür dileyerek... Tüm iyi niyetiyle hesaplarıma para gönderen arkadaşlara, gönderdikleri paralarını iade etmek istiyorum. Çünkü böyle birşey'i kesinlikle kabul edemem. Bu postu açarken ki amacım bu değildi. Konunun bu şekilde yöneleceğini tahmin edemedim. Biliyorum ki posta cevap yazan arkadaşlarda düşüncemde hemfikirler. Hepsine şimdi tek tek yazıp ibanlarını atmalarını rica edeceğim. İnanmazsınız gözlerim dolu dolu yazıyorum bu satırları.
Dar günümde arkamda bir R10 halkı olduğunu görmek göğsümü kabartmadı desem yalan olur. Hanginize nasıl teşekkür ederim cidden bilmiyorum ama hepiniz iyi ki varsınız. Allah hepinizden gani gani razı olsun.