Evet arkadaşlar, Asgari ücretli olduğumuz için her türlü aysonunu getiremiyoruz. Bu da bizi olduğumuz kadar ailemizide etkilemeye devam ediyor. Bugün 4. Yıl dönümümüz. 15 lira ile nasıl bir çiçek alabilirim diye kara kara düşünüyorum. Bakın.... içkim sigaram vs yok. 6 ayda 1 kez halısaha yapabiliyorum, o da adam bulabilirsek. Neyse konuyu uzatmadan 15 lira ile internetten çiçek sipariş etmem lazım ama en kötü çiçek 100+ üstü. Camiden kopar yada çiçekçi'den gül al gibi tavsiyeler yerine, daha yaratıcı ve uygun fiyatlı tavsiyeler bekliyorum sizlerden

(
Şuanda çalışmakta olduğum için 8'den sonra dışarıda olabileceğim.)
Edit:
Hepinize İnce düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ederim. Bu postu açarken ki amacımın bu olmadığını (para gönderilmesi), sadece öneri isteği olduğunu, hatta işin bu raddeye geleceğini kesinlikle tahmin edemezdim. İyi niyetinizden dolayı tekrardan hepinize sonsuz minnetlerimi sunarım.
Eşime arkadaşımdan borç alarak orta halli bir aranjman yaptırdım. (Görseli aşağıda

) Yılda 1 kez de olsa elimden geldiğince sevindirmeye çalışıyorum. O küçücük güllerden bile yüzünde ki o gülümsemesiyle beni mutlu etmeye yetti eşimin.
Ayrıca bu post sayesinde aramızda gerçekten İYİ İNSANLAR olduğunu görmek gerçekten sevindirdi beni. O zamanda dediğim gibi; Dünya dönüyorsa siz güzel insanların hatırına. Bugün uzun zamandır ilk defa gözlerim doldu birşeyler okurken. Ama basit şeyler değildi.
Hiç tanımadığı insanların yardımına koşan insanlar gördüm. Burada paylaşılanları reel hayatımda neredeyse görmedim diyebilirim. İyi ki varsınız... İyi ki karşılaşmışız. Allah hepinizden razı olsun.
Ayrıca
İyi niyetli R10 dostları için. ve
Bu özel günümde yanımda olan herkese sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim... başlıklarına bir gözatmanızı rica ediyorum. Hayırlı akşamlar. Cümleten.
Söz verdiğimiz gibi Zeytin ağacımızı da diktik. Allah hayırlara vesile etsin
https://www.r10.net/off-topic/327557...post1082975958