Merhaba arkadaşlar,

Hizmet aldığım kişiler müsade ederse bayram öncesi siteyi hazır hale getirip bayram sonunda ki ilk gün siteye artık reklam vereceğim, ama ne yazık ki yazılım işi yapan arkadaşlar teslim süreci ve verdikleri sözlerin hiç birini yerine getirmemekte, şuan hali hazırda bir tema giydirme işi var 3 gün denildi pazar günü ödeme yapılıp hemen başlanacağı söylendi ve başlanıldı pazartesi iletişime geçti arkadaş yarın yani salı günü demo gösterilecek denildi o demo bugüne kadar ortada yok daha, mesaj atıyorum baştan savma cevaplar verilip yarına erteleniyor bugün 5. gün ortada teslimat yok daha ki onu da geçtim tema dosyası giydirmeye hazır mı oda belli değil.

Kusura bakmayın ama bu sıkıntı sadece yazılım sektöründe ki arkadaşlar da var hepsinde olmasa da var yani, Arkadaşlar bir sizin vaktiniz ve emeğiniz değerli değil unutmayın, elinizde çok iş varsa gözünüzü para bürüyüp ısrarla iş almayı bırakıp elinizde ki işleri teslim etmeyi becerin önce. Sizden rica ediyorum, verdiğimiz 2 bin tl ye sahip olmuyoruz sizlere merak etmeyin, verdiğimiz emeğimizle kazanan bir ücrettin karşılığını ve verdiğiniz sözlerin arkasında durmanız bekleniyor.

Yok kırılacak, yok zoruna gider diye çoğu laf yutuluyor zaten nazikliğie dönüşüyor durum ama ortada yine hiç bir şey yok!