Quantaism adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru söylüyorsunuz da küçük işler için herkes kazansın amacıyla freelance çalışan arkadaşlara da yaptırmak istiyorum, bu durumda sözleşme vs. yapma işi sıkıntıya giriyor hocam. İyi niyetten kaybediyoruz.
İnanın standart biz sözleşmeniz olsun, onu karşılıklı imzalayın, bir iki kişi kabul etmese de eninde sonunda herkes kabul etmek zorunda kalır.
Freelance olması da bunu degiştirmez.
İşine sahip çıkan ve sizinle dürüstçe çalışacak olan insanı zaten net şekilde görürsünüz.
işten kaçanları da net olarak görme şansınız olur.
iş 100 liralık da olabilir 10.000 liralık da 100.000 liralık da.
önemli olan yazacak kişi yada kişilerin o işe gösterdiği ve size gösterdiği saygıdır.

Bakın Lütfen kimse yanlış anlamasın ama bunun tam tersi örnek de verebilirim ben size.
az önce önüme düşen bir başlığı buraya ekleyeyim ;
Ve özellikle belirmek istiyorum, ASLA kimseyi küçük düşürmek yahut onu kötülemek gibi bir düşüncem ASLA yok.
aşağıda okuyacağınız metnin içinde şu var ;
"Vektör gibi"
Vektör 11 tane AI programcısının yan yana gelip minimum 2 yıllık çalışması sonucunda ortaya çıkmıştır.
dışarıdan her ne kadar çok basitmiş gibi görünse de aslında yapılan işin zorluk derecesi ağrı dağına tek başına tırmanmak gibidir.
ve bu arkadaşımızın çok yüksek fiyat isteyenlere "boşa zahmet etmesinler" demesi de başka bir şey .

Düzenleme :

Vector'ün videosunu eklemeyi unutmuşum.

https://www.youtube.com/watch?v=4UgS...ecek%C5%9Eimdi

Alıntı
"Merhaba , robotsepeti.com da paletli küçük bir robot iskeleti alıp

arduino ile küçük bir robot yapmak istiyorum. Vektör gibi . Bu konuda yazılımsal ücretli destek olacak bir arkadaş varsa bana yazabilir . Her konuda yol göstermesini istiyorum . Hobi amaçlı yapacağım ve ticari bir girisimim olmayacak o nedenle çok yüksek fiyatlari söyleyecek arkadaşlar boşuna zahmet etmesin . İyi çalışmalar"