tartışabilmeyi bilmek de önemli =)
bunlar bence başka insanların fikirlerine olan yaklaşımınızın aynası. keşke ben de size ayna tutabilseydim.
araştırmama gerek yok, zira birilerinin amacına göre değil, kendi memnuniyetime göre yaşarım. yapılış amacı beni alakadar etmez, ben memnunsam sorun yok, keyfime bakarım o ne kazanıyor bu ne paralar kırıyor umrumda olmaz. o zaman bu mantıkla okumayalım da, yemek de yemeyelim, hatta bu foruma da girmeyelim, ölelim. zira şuan amazonda wild life kasacağım da deseniz yine yolunuz kapitalizmden geçer, sizi oraya götürene kadar donunuza kadar alırlar, zaten sonrasında başka terciginiz kalmaz vahşi doğaya karışmaktan başka

kapitalizm heryerde. size de bu felsefeyi tavsiye ederim. aksi takdirde videoda oldugu gibi, sorgulamadan, kendi fikriniz olmayan copy/paste verilerle gelirsiniz, ve birileri şöyle mantıksız dediğinde de fanatiklik yapmadan başka verecek cevabınız olmaz =)
tartıştıgımız şey survivor değildi ki, sizin olaylara bakış açınız, yaklaşımınızdı, daha neyi tartıştıgımızın bile farklında değilsiniz, =)
o nedenle uzatmayacagım. zart zort tv fanatiği olarak çekilmenize izin veriyorum =)
bol şans