SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam atladıgınız şey şu, bizim 1 oyun olarak izlediğimiz oyunlar orada 2 hatta 3 defa bile oynanabiliyor. birisi sakatlanıyor, kavga çıkıyor, mekanizma bozuluyor, elektriksel problemler oluyor, başka başka şeyler oluyor. o nedenle baştan başlatılan, dudurulup devam ettirilen çok fazla oyun oluyor. yani günün sonunda siz 10 oyun izliyorsanız belki orada 15-20 oyun oynanmış oluyor.

Napsınlar orada mekanizma ya da kablolar tamir edilirken 1-2-3 tıp mı desin insanlar? O arada gezen, tuvalete giden, şakalaşan, denize girenler oluyor. mekanizma yapılınca tekrar toplanıp devam ediyorlar. bazen 1 saat sürebiliyor o tamirat. O arada pek çok şeyin rengi, ıslaklıgı, şusu busu değieşbiliyor. O nedenle, olay hakkında hiç düşünülmeden, sırf izlenme kasmak için yapılmış bu videolar bana açıkcası traji komik geliyor

ispat derken, kulaktan duyup düşünmediğiniz değil de, bizzati kendi çevrenizden bildiğiniz birşeyler sormuştum aslında.
Hocam daha fazla ispata bile gerek yok tekrarlanan oyun izlenmez. Siz hiç kamera bozuk diye tekrarlanan futbol maçı gördünüz mü? Programda geçen tartışmaları ve kavgaları söylemiyorum bile.. Toparlayacak olursak zaman değerlidir isteyen elbet istediğini yapabilir ancak insan bir şeyler öğrenebiliyorsa o şeyi yapmaya devam etsin.