uzmanforum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

hocam atladıgınız şey şu, bizim 1 oyun olarak izlediğimiz oyunlar orada 2 hatta 3 defa bile oynanabiliyor. birisi sakatlanıyor, kavga çıkıyor, mekanizma bozuluyor, elektriksel problemler oluyor, başka başka şeyler oluyor. o nedenle baştan başlatılan, dudurulup devam ettirilen çok fazla oyun oluyor. yani günün sonunda siz 10 oyun izliyorsanız belki orada 15-20 oyun oynanmış oluyor.

Napsınlar orada mekanizma ya da kablolar tamir edilirken 1-2-3 tıp mı desin insanlar? O arada gezen, tuvalete giden, şakalaşan, denize girenler oluyor. mekanizma yapılınca tekrar toplanıp devam ediyorlar. bazen 1 saat sürebiliyor o tamirat. O arada pek çok şeyin rengi, ıslaklıgı, şusu busu değieşbiliyor. O nedenle, olay hakkında hiç düşünülmeden, sırf izlenme kasmak için yapılmış bu videolar bana açıkcası traji komik geliyor

Ha sigaradır, başka ihtyiaçlardır bunları sorgula, ona eyvallah derim onu ben de merak ederim. Ama o konularda tavizler varsa da olsun zaten. Bu gördüğümüz yarışmaların, parkurların, kavgaların gerçekliğnii değiştirmez. Adada tuvalet varmıymış, şampuan veriyorlarmıymış, yani bunlar bana tüm konsept için çok ucuz sorular geliyor. Ben ed shepherd aramıyorum ki zaten orada, benim h oşuma giden yarışlar =)

ispat derken, kulaktan duyup düşünmediğiniz değil de, bizzati kendi çevrenizden bildiğiniz birşeyler sormuştum aslında.mesela kavga edin diye para mı veriyorlar? ya da aç takliti mi yaptırıyorlar, ya da yarışmalarda dublör mü kullanılıyor 1 kişi mesela günde 15-20 oyuna çıkmamış mı gerçekte ? bu tip kanıtlar var ise kurgu olduguna inanırım tabiki ben de