Hocam belirtilen sözleşmede sadece "TikTak aracının kullandırılması" geçmiyor. TikTak uygulamasına sahip bir telefonun başkası ile paylaşılması vs. şeklinde de bilgiler geçiyor. Siz itiraz edin ama sözleşmede bunlar çok detaylandırmışlardır inşallah olumlu sonuçlanır.
Sigarada da aynı mevzu var her bindiğim araç sigara kokuyor şikayet etsem dert etmesem dert. Millet sigara içiyor ceza yiyince de ama ben içmedim zaten kokuyordu deyip firmayı suçluyor.
Adamlar bu telefonu paylaşımı yasak demesinden bile haklı çıkar. Arkadaşın işi zor sözleşme maddelerine bakarsak. Devlet bu maddeyi kaale alıp işleme korku kor. Sözleşme baksın konu sahibi büyük ihtimal şirket bunu gördü. Uzaktan bile izlemiş olabilirler. Ben örneğin hop scooter kullandım park ettim eder etmez söktüler araba koydular. Açıkcası firma bu şahsı yakalamış 🤷🏻♂