hani vardir ya "o bende olacağğ var yaaaa..." diye başlayan cümleler

bugun bir ahbapla konu konuyu açtı aklımda bu soru çağrıştı.
peki r10.net forumu şu haliyle size ait olsaydi ne yapardiniz? Soyle gelistirirdim, boyle globallestirirdim, alirdim, satardim vs, forum sizin hayalleri fikirleri alalim
benim aklima ilk ve hep pazaryeri olayi geliyor. bu konu da cok tartisildi cogunu okudum hakli gerekceler de var yapılamaması konusunda. ancak ciddi hazir bir kitle, pastadan daha buyuk bir lokma, komisyondan ve diger pazeryeri gelir modellerinden de guzel bir gelir kapisi daha... bana cok mantikli geliyor.
Forum kulturu yine yasar konsepti bozmadan
sadece ticari faaliyetler icin ek bir ticaret modulu getirilerek, (trader sistemiyle de entegre) hem forum ruhunu kaybetmez hem de digerlerinden farklilasan bir Pazaryeri tadi çıkardı.
Boylece forumdaki ticaretler de trader puanlari da, referanslar da daha güvenilir olurdu bir yandan.
r10 un o gunlerini gormeyi cok isterim ve forum bende olsaydi sanirim ilk gundemim olurdu.
not : geyikten ziyade, aslinda beyin firtinasi tadinda bir konu olsun isterim. ve lutfen bugun forum size hediye edilmis gibi degil de, arkasindaki tum emek ve yatitimlarin cefasini cekmiscesine fikir uretiniz