HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamam savcı gitti diyelim ben kullandırmadım üzerime atılan suçu kabul etmiyorum diyecek bu kez ne olacak top karşı tarafa gidecek değil mi ee tiktak milleti tiktakliyorsun ispatla adam kullandırmadım diyor ?
Şimdi gelelim darp olayına evet darp raporu aldım gittim şikayetçi oldum fikirdanis dan sundum kanitilarimla kamera kayıtları görgü tanığı vs hepsini ilettim hakkımızda iddianame oldu gerisi artık kolluk kuvvetinde o saatte nerede vs gibi tabi sizde inkar edip kabul etmez itiraf da etmezseniz iste ben dayak yedigim ile sende attığın ile kalıyorsun kadında öyle değil bazı durumlarda,
Şimdi senin dediğinde şunu anladım gittin darp raporu aldın ali değilde veliyi şikayet ettin Veli uğraşsın dursun mu diyorsun 🤷🏻♂
Şimdi tiktak böyle bi hizmet veriyorsa ozaman şoför koltuğuna kamera koyacak koyamaz kvkk öttürür. Bunlar büyük ihtimal içeriden izliyor iki taraf benim gözümde muallak suan. Eğer kullanıcı sözleşmesinde kişiyi izleme takip etme vs varsa tiktak kendini haklı çıkarır illa bunlarin avukatı var avukatsız hareket etmez. Bu arkadaş kullanıcı sözleşme baksın gözden kaçırdığı birşey vardır büyük ihtimal
zaten ceza maddesinde 3. kişi kullanması harici 3. kişilerin hesaba girişi de var bunu bulmaları daha kolay olsa gerek yani başkası kullandı cezası olmayabilir arkadaşın ki.

dediğim gibi eksik bir şeyler var gibi konuda umarım çözüme kavuşturur arkadaş.