yine sizin verdiğiniz örnek üzerinden gidersek bir kadını sözlü taciz etmek en doğal hak olmalı. malum dudak,ses,bakış hepsi onun vücudu.
anlaşılıyor ki kişilerin gizlice yaptığı hatalar özgürlük adı altında yapılınca toplumun temelini uçuruyor.
hocam beni hic anlamamissin ki

sen katil olmakla lgbt olmayi ayni kefeye koymustun bir ben orneklememi senin dusuncen üzerinden verdim kendi fikrim olarak degil. ayrica sozlu taciz de bir zarar vermektiir, kisilik ozgurlugune aykiridir. sizin zarardan anladiginiz sadece fiziksel zarar ise onu bilemem.
son olarak, bizim dusuncemize, ahlaki degerlerimize ters gelmesiyle bize zarar vermesi ayni sey degildir. iki bireyin kendi karariyla istedigini yasamasinin kimseye zarari yok. tabi o kimseler durduk yere salca olmazsa. size gore toplumsal ahlaka zarar veriyor olabilir peki ama kime gore neye gore cunku herkesin ahlak degeri farkli.
o zaman herkes kendine ters gelen seye bize zarar veriyor desin yasaklansin desin. 3 kadinla imam nikahi yapmak benim aile kavramima ters, bana ahlaksizca geliyor. ama bunu dini tabana da oturtarak yapan pek cok insan var ozgurce. bana kalirsa 4 5 kadinla evlenmek, lgtb olmaktan cok daha fazla zarar veriyor topluma
son diyeceğim, su da bir gercek herkes kendi yolunu çizer, ben zaten bu dusunce seklinin agirlikli oldugundan rahatsiz olduğum icin kendimi daha iyi hissedecegim bir ulkeye yerlestim. konunun lgtb ile bir alakası yok, hosgorusuzluk ve tum insani dusunce ve haklarin sadece islam ve ilahi tenellerden ibaret oldugunun dusunulmesi. cidd bir kesime gore islama aykiriysa onun toplumda yeri yoktur. halbu ki savasta bile dusmana hosgoruyu emreden peygamberin ummetinde hosgoruden eser yok

hosgoru tum toplumsal sorunlarin çözümü, ben cok ulke gezdim ve bunu gördüm.
selamlar