Bugün hastaneye 1-2 ayda zorla aldığım randevuma gittim ve öğrendim ki doktorlar 2 gün boyunca grevdeymiş ve benim randevum yandı, böyle saçmalık olamaz sene başından beri kaçıncı grev madem meslekle alakalı sıkıntıları var insanların çalışma zorunluluğu yok istediği gibi yurtdışına gider veya istifa eder. Türkiye’de hangi mesleğin çalışma şartları kolay? İnsan sağlığı bu kadar basit olmamalı zaten randevular çok zor alınıyor. Gerçekten bıkkınlık getirdi bu durum. Şimdi yorumlarda bana tepki göstereceksiniz ama madem haklarından veya çalışma şartlarından memnun değiller çalışmak zorunda değiller arkadaşlar Türkiye’deki mesleklerin %99undan daha iyi çalışma şartlarına sahipler. İnsan sağlığı gerçekten bu kadar basit olmamalı.

grev yapmak tabi ki hakları ama sene başından beri kaçıncı grev bu bir şey değiştiği yok insan sağlığından bahsediyoruz

yorumda sen de gitmeye zorunlu değilsin diyen özel hastaneye git diyen arkadaşlara cevap olarak sigortamı ödüyorsam bu ödediğim sigorta karşılığında sağlık hizmetimi almak istiyorum. Bu kadar basit.

acil servis açık demeyin arkadaşlar acil doktorunun anlayacağı bir durumum olsa 1-2 ay bekleyip randevu almam zaten.

Konuyu bilip bilmeden sırf beğeni alayım diye saçma sapan yorum yapan arkadaşlardan ve konu altında tartışma yaşanacağı amacıyla konuyu kilitleme isteği gönderdim.