@UzmanlarHosting ; ve
@kiraliksistem ;
Bu ticareti yaparken hiç yazılı bir şekilde görüşmediniz mi ? İki tarafta kendine göre anlatmış. Kanıt vs alalım lütfen.
Olayı böyle çıkar gelirim şöyle yaparım böyle yaparım diye ballandırmak yerine bensize kısaca özet geçmek isterim ;
php sitem var benim . Bunu yönlendirmek istedim ve yeni sitemi wordpres açtım .
Sonra arkadaş ile iletişime geçtim . Bu olayın yanlış olduğunu php site için php açmamız gerektiğini söyledi .
Daha sonra cyber panel kullanıyorum . Cyber panelde baya bi htcases dosyası vs uğraştı . En sonunda kendi sunucularının olduğunu cpanelde bu olayın çözüleceğini söyledi .
Kendisi cpanele taşıdı siteyi . Daha sonra yeni açtığı sitede ----HABERLER---- ve -----ÜRÜNLER----- Sayfasının çalışmadığını söyledim kendisi de bu durumu gördü . Yine biraz daha uğraştıktan sonra elemanının yarın temanın orjinal htcases dosyasını bana atacağını söyledi .
Ertesi gün htcases dosyasını ben attım taşınan yeni açılan sitenin dosyalarının içine . Ancak bu deneme başarısız oldu . TARİH : 24/06/2022
Kendisi ile daha iletişime geçmedik . Belli düzelmiyor yani diye bende daha uğraşmadım site o şekilde kaldı .
28/06/2022 tarihinde kendisi gece bana yazdı ödemeyi yapmadan vs... diye . Bende kendisine işlemin olmadığını söyledim...
--------------------------
Şimdi ben bir iş yaptırıyorum 301 ile tam site taşıma .
İşim görülecek ki . İş bitecek ki bende ödeme yapayım.
İş bitmemiş . 4 Gün sonra dönüş yapılıyor ; Ödeme atmadınız ?
Yahu bu 4 gün boyunca insan sormaz mı kardeş ne oldu halloldu mu bu dosya bu kodlar ?
Yapamadıysan Ben yapayım ???? gibi herhangi bir dönüş yok !!!
Yahu benim işim görülmemiş ki neden yapayım sana ödeme ?
--------------------
Evet !!! Ben Derim ki kardeşim gel benim sitemi yap . Bende sana ödemeni yapayım .
----- BANA DİYOR Kİ O KADAR UĞRAŞTIM !!!
----- KARDEŞ BENDE O ZAMAN HERTÜRLÜ İŞİ YAPIYORUM DİYEYİM ; SONRA OLMADI YA KUSURA BAKMAYIN O KADAR UĞRAŞTIM ÖDEMEYİ YAPIN
ADALET NERESİNDE BU İŞİN ?