ServerPark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@UzmanlarHosting ; ve @kiraliksistem ;

Bu ticareti yaparken hiç yazılı bir şekilde görüşmediniz mi ? İki tarafta kendine göre anlatmış. Kanıt vs alalım lütfen.
Yazılı görüşmede net bir anlatım yok maalesef, yapılacak iş yazmakta akabinde telefon ile görüşme ve yapılan işlemler mevcut. Ben bugün kişi ile tekrar konuştum ancak anladığım durum şu. Dosyalarımı sildin diye iddada bulunuyor ancak yapılan işlem 301 ve cyberpanel de 301 işlemi yapamadığımız için a kaydı ile kendi hostumuza yönlendirme yapıp boş cpanelden 301 işlemi yaptık ve aynı kod ile başarılı yönlendirme oldu. (Bizim işimiz buraya kadardı) Google webmaster tools araçlarından ise yönlendirmeyi onaylattık. Benden önce defalarca htaccess dosyaları kurcalanmış ben karşı tarafa eski yazılım ile yeni yazılım bambaşka şimdilik eski yazılımın dursun url ler değiştiğinde yeni tasarıma geçersin teklifinde bulundum tamam dedi kendisi. kendi hostunda public_html klasörünün altına YEDEK klasörüne dosyalarını aktardım ve eski yazılımında bulunan scripti yeni alan adına kurduk. Hepsi bu kadar. Htaccess dosyası çalışmadığı için orjinalini atınca bozdunuz denilmesi bir kere yanlış, geri dönüş kendisi yapmadı ve ben -ticaret puanı hakkımı kullandım. Ticaret puanı verdiğimde karşılık olarak -ticaret atmadan sorgulaması gerekirdi, -ticaret atıldıktan sonra yazdı ama teknik bilgisi olmadığı için bir yere varamıyoruz. Anydesk istedim eski tasarımını kurmayı ve a kaydını bizden iptal etmesi için herşey normale dönecek ama a kaydı bizde diye dosyaları sildiğimizi idda etti. İçi boş ve sürekli yedeklenen bir sistemimiz var, saati saatine bakarız gerekli loglar da incelenir ve karşı tarafın logları da incelenebilir. Eğer kabul ediyorsanız Antalya'dayım birazdan çıkar gelirim İstanbul'a yanınızda gösteririm hiç sorun değil.