Merhabalar,
İlginiz için teşekkür ederiz öncelikle. Bu tip durumlara özel olarak ürettiğimiz Premium Hosting paketlerimiz bulunmaktadır:
https://www.guzel.net.tr/premium-webhosting.php
Standart hosting paketlerinde 250 bin dosya barındırma limitine tabii olacak şekilde hizmet sunuyoruz. Inodes limitleriyle alakalı 250 bin dosya üstüne çıkmak isteyen müşterilerimiz için Premium Hosting en iyi çözüm oluyor. Ancak bu paket değişimlerinden önce elbette yapılması gereken bazı yazılımsal müdahaleler ile iyileştirmeler de mümkün olmaktadır. Teknik olarak bu konu üzerinden sizlere r10 üyeleri birçok çöüm önerisinde bulunmuş gözükmekte, bizim de önerimiz 1 resmin 4 farklı boyutunu yükleyen Wordpress'in bu ayarından sakınarak her bir resmin x4 Inodes alan kaplaması yerine 1 Inodes harcayacak şekilde ayarlanmasını sağlayabilirsiniz.
Yazılım taraflı düzenlemelerde bulunarak Inodes değeri şişiren pek çok üretimleri sonlandırarak, azaltarak mümkün mertebe sıkıştırılabilir şekilde kullanım sağlamanız gerekmektedir. Eğer bu işlemleri yaptığınız halde 250 bin dosya limitlerine yaklaşılıyorsa o halde artık bir Premium Hosting ya da Sanal Sunucu (VPS-VDS) hizmetlerine geçiş düşüncesi başlaması gerekmektedir.
Bilginize sunarız.
Kolaylıklar dilerim.
iyi diyorsunda hocam,yazılım tarafında inodeyi şişiren olayı nasıl durduracaz?zamanında bende çok aradım ve sadece 1 öneri çıkıyor heryerde karşımıza.o da tabiki temaların otomatik olarak artırdıgı resim sayısını azaltma ki tüm inode sorunları yaşayanların sorunuda bu.benim bi siteme bakıyorum mesela,konuya ait 1 tane resim yükledim diyelim ki sadece.bu sitedeki tema,o resmin 15-20 tane kopyasını oluşturuyor.bunları iptal etmekten başka bi çarede bulamadım,bulanda duymadım.fakat,temanın bu resimleri keyfi olarak çogalttıgınıda düşünmüyorum.mesela tabletlerden siteye girenlere ayrı,laptoptan girenlre ayrı,pcden girenlere ayrı ölçülerde üretiyor belliki.bu resimleri silersek/iptal edersek bu kezde orada sorun çıkmayacak mı?
şuan son kurdugum siteye bakıyorum mesela.wp-admin/options-media.php sayfasındaki degerlerin hepsini sıfır yaptım.sadece temanın otomatik ürettigi o resimler var ftpde,her resmin orjinali + 5 kopyası var.wp-admin/options-media.php dekileride açsam 3 günde inode tavan yapar heralde

ki onuda kapattık ama,onu kapatınca nerede sorun çıktıgını bilmiyorum.merak ediyorum ama...