Bence şuan en fazla hakeden kişi Nisa. Hocam artık insanlar performansa bakmıyor.
hocam gerçekten bunu samimi olarak soruyorum, merak ettiğimden. Mesela neden dolay en çok Nisa hakediyor diyorsunuz, gerçekten karşı psikoloji yapmak adına soruyorum. Ben survivoru yarışmadaki, adadaki gövde gösterileri nedeniyle seviyordum açıkcası ki bu zamana kadar da konsept buydu. Nisa gibi karakterler tabiri caizse böcek gibi ezilip eleniyordu, evet bu sene olayın rengi değişti açıkcası o nedenle sogudum ben de yarışmadan, sonuçta olay sms, ben samimi olarak Nisa karakterinde insanların olumlu gördüğü şeyleri merak ediyorum. Yani sanat yeteneği dışında bir olayını göremedim.
En son izlediğimde Nihat Doğan yarışıyordu hocam. Kurgu olduğunu düşünüyorum çoğu zaman bende bu tarz yarışmaların.
Yok hocam arkadaşa da dediğim gibi, dominikte çalışmış yakınlarım var, bir televizyon programı sonuçta ancak çogu zorluk, duygu ve psikolojiler gerçekten doğru. Kaldı ki oraya giden kimse oyuncu değil, her insan öyle yalandan ağlayıp çıldırıp kavga edemez =)
Bakış açısına göre değişir hocam, bana epey bir süre keyif verdi, yani win-win

kazanmaya illa para olarak bakmayın, o mantıkla hiç birşey izlememek, dinlememek lazım. Size de keyif veriyorsa kimin ne kazandıgının önemi yok. Ben vaktim oldugunda, günümün belki 1 saatini bu forumda off-topiclerde harcıyorum diyelim, ne yani kazanan admin mi diyeceğiz =) banane o ne kazanıyorsa, ben keyif alıyor muyum ona bakarım.
yaw hocam yaramı deşme, orada batuhan varken nisanın finale çıkma hakkı nedir ya? yarışmalara yok uykum var, yok yorgunum son hafta oynamadı zaten. Ben böyle saçmalık görmedim.
al benden de o kadar
Hocam, çok değişti ya survivor kurguymuş gibi hissettiriyor artık. Bana göre saçma sapan isimler şampiyonluk koltuğuna oturuyor. Baydı
Kurgu kelimesi doğru değil de, Acun Medyanın yarışmanın seyrine etkisi çok fazlalaştı. O da tabi olayın zevkini kaçıran konulardan birisi. Acun artık herşeye karışıp taraflı yorumlar yapıyor, yani adamın söylemleri, yaptıgı hamlelerle kimin yolunun devam edeceğine net dokunuslar yapıyor.