Survivor dışında hiç bir tv programı izlemem, seyir zevkimi genelde takip ettiğim youtube yayınları, ya da kaliteli netflix, blu tv vs. dizi filmleriyle geçiririm. futbolla ciddi zamanımı aldıgı için ilişiğimi keseli 5 seneyi geçti, ancak senelerdir bırakamadan survivor izleyen, keyif alan bir izleyici olarak, geçen sene haketmeden gittiğini düşündüğüm için bu sene finalde görmek istediğim Batuhan elendi. Ondan önce de bu işin en çok hakkını verdiğine inandıgım Atakan, bir kadın şampiyon olacaksa sevmesem de o olmalı dediğim Nagihan, bu seneye performans olarak damga vuran Berkan, yine sevmesem de gerçek bir survivor olan Hikmet... son olarak hepsinden çok daha fazla çalışan, ciddiye alan ve bence hakeden Batuhan benim adıma bu programdaki son hayal kırıklıgımdı.

Survivor ile alakası olmayan, fenomenlikten başka vasfı olmayan Nisa, yarışma boyu sıfır performansla ama bol sms ile finale kaldı. Yarın ki final de dahil, bundan sonra izlememe kararı aldım, çünkü yarışma artık survivor olmaktan çıktı, fenomen olan finalist oluyor. Bence çizgisinden şaştı artık. Adını Femovivor koyun olsun bitsin. Çünkü eskiden çok sms alan ancak yarışma olarak da birşeyler ortaya koyan, her anlamda hakedenler gidiyordu finale. Bu da son tv bagımlılıgımdan kurtulmam için bana güzel bahane oldu. 10 yıl olmuştur izleyeli, gördüğüm survivordan uzak sezon ve final. Acun'un para mı bitti nedir, sms kasıcam diye içine etti programın.

Survivor izleyenlere selam olsun sizin yorumlarınız nelerdir son 4 ve bugünkü elemelerle kalan son 2 hakkında