bende her zaman şöyle bi olay var ; iyi kazandıgım zamanlar,aslında en az çalıştıgım zamanlar olur.biçok kişiye saçma gelicektir bu başta ama bu,işin son aşaması.çünkü yeri gelir 6 ay,yeri gelir 1 yıl bi sistem oturtmak için sürekli çalışırım.o ara bi gelirim filan olmaz pek.burda amaç,sadece düzgün bi sistem oturtmak.bugün 10 saat çalışırım,yarın 3 saat,sonraki gün 15 saat.yapacagım işle ilgili araştırmalar yaparım,fikirler/yöntemler bulurum,denemeler yaparım filan.uzun ve yorucu günlerdir bunlar ama fiziksel olarak degil tabi,zihinsel anlamda.tüm herşey tamamsa,sistem manuel olarak oturduysa sonrası daha kolay olur.yazılımcı arkadaşlarla görüşüp işleri mümkün mertebe otomatige alırım.çogu zaman pc başında oturup,çalıştıgım süre 2 saat olmamıştır.bazı yıllarda günde 3 tane tuşa basarak kazandım paraları,bazı yıllarda 2 saat kadar pc başında kalmam gerektigi şekilde.pcler açık,işler kendi kendine yürüyor,ben günde 7-8 saat çarşı pazar geziyorum genelde çok şükür

ama 2 yıl kadar ara vermiştim işlere,sistemlerin çogu haliyle sıkıntı çıkardı bu sürede ve para akışıda geçtigimiz aylarda kesildi.şimdi tekrar araştırmalar,denemeler yapıyorum.kısacası günde yaklaşık 10-12 saat pc başındayım fakat göster desen şu işi yapıyorum diyebilecegim bişey yok yani şuan.ama olur inşallah en yakın zamanda