Site adresi: Pm ile verilecektir. Günlük hit sayısı ,Ziyaretçi kaynağı ve Sitenin aylık getirisi: Günlük hit 10-20 arasında bu yüzden geliri yok. Seo çalışması yapılmadı sadece içerik girildi. Domainin Yaşı ve Sitenin açılış tarihi:Domain 2017-08-23 kayıtlı ama Nisan 2020 tarihinde içerik girilmeye başlandı.
DA / PA Değerleri: Kategori, sitenin içeriği nedir: Teknoloji ağırlık haber sitesi Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Lisanslı buradaki tema, yeni domaine özel adsense alındı özel maili ile bunlar dahil. Hosting dahil midir: 1 hafta idare edebilirim Banlı olduğu sponsor var mı: Bilinen yok. Banlı olduğu arama motoru var mı:Bilinen yok. Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Lisanslı buradaki tema dahil Sitede yaklaşık 6k içerik var. Bazı özel makale alınıp girildi ama sayısını hatırlamıyorum. Domain 2017 kayıtlı ama siteyi kurma ve içerik girişi nisan 2020 itibariyle. Sitede şuan 1 tane bot var otomatik içerik çekiyor 1 tanede editör var haber girişi yapıyor günlük. Seo çalışması hiç yapmadım o yüzden hit artışıda olmadı. Adsensesi farklı bir hesaptaydı siteyle beraber adsensede satmak için siteye özel yeni adsense alındı oda satışa dahil. Adsense yeni pinsizdir. Sadece domaine güzel paralar vermiştim forumda. Site için istenilen fiyat: 6000 TL