Dostum şu anda 1. Sınıf Elektrik Elektronik Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. YKS 2020'ye girdim ve okuduğum bölümü ilk sınavda kazandım. (Zorunlu İngilizce hazırlık olduğu için 1. sınıftayım.)
Sınav yılım olduğu için dershaneye gitmiştim. Sınava 2-3 ay gibi bir süre kala Covid-19 çıktı ve dershane kapatıldı. Şahsen sınava yıl içerisinde çalıştığımdan daha verimli olarak çalıştım son 2-3 ay. Dershanedeki düzeni bırakıp kendi düzenimi oluşturdum ve daha verimli oldu.
Ben ailemi zorlamamak için dershaneye giderken ucuz, yakın, ulaşımı kolay bir yeri tercih etmiştim. Ama bu yıl bir daha sınava girecek olsam asla dershaneye gitmez en başından tek başıma çalışmaya karar verirdim. Dershaneye vereceğim parayı da kaynak alarak kullanırdım. Eğitimi güzel olan dershaneler var evet. Ancak fiyatları da güzel onların. Tahmin edilebileceği gibi.
Bu tabii ki benim düşüncem. Derslerinin ne düzeyde olduğunu bilmiyorum. İllaki birisinden dinleyerek anlayabiliyorum dersen de ders ders Youtube üzerinden takip ettiğim hocaların isimlerini sana de verebilirim. Sınav döneminde başarılar.