Arkadaşlar yazan herkese merak eden herkese teşekkürler o para büyük bir para değil küçük de değil. Para gitti. Üzüldüm. O parayı çok güzel bir şekilde aylarca yiyebilirdim. Yiyemedim heba oldu. Ekiple konuşmalar aylarca sonuç vermedi. Benim tüm param o değildi farklı paralarla onu geri kazandım. Şuan ki düşüşle yaklaşık 200 bin dolar zaten içerdeyim. Sağlık olsun bu işte kazanmakda var kaybetmekte. Yıllardır zaten bu işle uğraşıyorum neredeyse 7 yıl oldu. Allahıma çok şükür bir yerlerden kazanıcam tekrardan. Düşünen ilgilenen herkese teşekkür ederim. Ben iyiyim kripto ticaretine devam pes etmek yok. Daha dikkatli daha kontrollü. Foruma girmedim nedense giresim yorumları okuyasım gelmedi. Bir kaç arkadaş bana ulaştı ve sordu allah rağzı olsun. O quick exchange 1 ay kadar önce hacklendi 1m dolar civarında para kaybetti borsa belki daha fazla bilemiyorum ilahi adalet işte. Ekip tam ******** çıktı parayı iade edebilirdi ( hazineden karşılayıp ) çünkü onlarda erişemiyordu. Zaten yeni sözleşmeye geçtiler bu sırada verebilirdi vermedi. Çokda umrumda değil çünkü unuttum. Yani alıştım. Bu işte kazanmakda var kaybetmekte. Buda bi kayıp oldu inş kazanmayada başlarız