Hocam selamlar, sanırım laptopu aldınız. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz rica etsem
Merhaba, evet cihazı aldım çok uzun bir süre olmasa da cihazı deneyimliyorum. (16 gb ram, i7 1165, 512 ssd versiyonu)
Öncelikle hızından çok memnunum, windows açılış hızı, programların açılış hızı şuana kadar hiç bir olumsuz durum yaşamadım. Fakat yukarıda da bahsetmiş olmam gerekiyor ben cihazı çok zorlayıcı şeyler yapmak için kullanmıyorum. Visual Studio Code üzerinden kodlarımı yazıp, browserlarda geziyorum sadece.
Eskiden kalma bir oyun oynama alışkanlığım olduğu için Steam indirip 2-3 tane çok zorlayıcı olmayacak oyun denemesi de yapmadım değil. (Stellaris, Europa Universalis IV vs.) Bu oyunlar çok fazla zorlayıcı olmasa bile, kendilerine ait en yüksek ayarlarda hiçbir sorun yaratmadan akıcı ve kısa bekleme ekranları ile beni tatmin etmeyi başardı.
Sanırım çok kısa bir kullanım periyodundan sonra söyleyeceklerim bunlar olur, tekrar altını çiziyorum, çok hafif işler yapıyorum ve herkesin deneyimi farklı olabilir.
Günümüzdeki kulaklık kullanımı çok fazla ama şuan yazacağım en büyük eksi ses kalitesi olabilir, gerçekten çok hoşuma gitmedi.
Bunun dışında genel anlamda cihazı şarjda kullanıyor da olsam, benim kullanım etkenlerime göre sarja takılı değilken ~4 saat civarı bir pil ömrü gözlemledim, her ne kadar çok hızlı sarj oluyor dahi olsa biraz daha uzun bir süre olduğunu bilmek daha güven verici olurdu.
Sanırım bu kadar, iyi akşamlar.