Arkadaşlar merhaba daha geçen gün yaşadığım problem . Mexc Futures da işlem yapıyordum . Short pozisyonu açmıştım piyasa emri ile kapatmaya çalıştım. Emir sistem tarafından iptal edildi hatası aldım. Dedim herhalde anlık bir hata olmuştur fakat tekrar tekrar denememe rağmen aynı hatayı aldım . 5 dakika içinde 9 emir vermeye çalıştım hepsi sistem tarafından iptal edildi. Resimleri koydum görebilirsiniz. 3 farklı müşteri temsilcisiyle görüştüm hepsi farklı şeyler söyledi.

"O fiyatta alıcı yoktu o yuzden emir çalışmadı"

Aşırı saçma işlem için akan şemada alıcı olduğu bariz şekilde görünüyordu

"Siz zaten liq olmustunuz o yüzden emir veremediniz "

En saçma açıklama buydu sanırım sinirden tarayıcıyı kapattım. 6 emrimin verildiği dakikada grafikteki min fiyat liq fiyatimin üstündeydi

"Market fiyatı ile index fiyatı farklıydı o yüzden emir iptal edildi "

Anlamadığım şu 9 emrinin hiçbiri çalışmadı burda sistem sorunu olduğu aşikar fakat hatalarını kabul etmediler.bana neden limit order kullanmadiniz diyorlar. O Zaman sen niye piyasa emri koyuyorsun oraya .

SONUÇ OLARAK LİQ OLDUM .

Sonuç olarak zararım karsilanmicak . Belki o gün ciddi miktarda girseydim pozisyona daha çok kaybım olacaktı ve geri dönüşü olmayacaktı . Tavsiyem kesinlikle uzak durun arkadaşlar. Benim başıma geldi . Sizin başınıza neden gelmesin