sitenin değerinden çok maalesef site ticareti öldü artık 1-2 aydır. 200tl üzeri satış yapanı görmüyorum ben kolay kolay. Ya kimsede para kalmadı ya da olan da artık son kuruşuna kadar hayatta kalmaya harcıyor. Normalde her şeyin pahalılaştığı bu dönemde site satış fiyatlarında ciddi bir azalma olmasına rağmen artık satış olmuyor.
siteye gelecek olursak bu siteyi 300tl ye burada alacak kimsenin çıkacağını sanmıyorum. Domain 75tl google da. Ve adı renkliler olmasına rağmen özünde yemek tarifi sitesi. Bu sitenin burada 150tl üstü bir alıcı bulması benim gözümde imkansız. 150tl ye bile zor. Bakın ederi bu filan demiyorum mevcut şartları ve gördüğümü yazıyorum. Ayrıca domain parasını burada baz almak çok mantıklı değil ben 75tl ye boşta olan istediğim .com domaini regleyebiliyorum. Sizin senaryonuzda bunun alternatifi sizin seçmiş olduğunuz isim. Yani domainin değeri 75tl nin altında.
fakat buradaki en büyük sıkıntı arkadaşların yazdığı gibi siteyi konsepti her şeyi lgbt üzerine yapıp yemek tarifi blogu oluşturmanız. Bu alanda içerik üretmek zor. Daha doğrusu nitelikli içerik üretmek zor. Ya yaşam şeklinizle uyuşuyor ya da çevrenizde deneyimleyebileceğiniz böyle bir kitlenin olması gerek. Site de 50 yazı olduğunu varsayalım bunların 50 si de lgbt üzerine olsaydı.(kategorileri nasıl bölersiniz bilmiyorum artık) rahatlıkla 300tl ye satabilirdiniz fakat anladığım kadarıyla siz de aynı sıkıntı içerisine düştüğünüz için yemekten gidiyorsunuz. Sonrasında baktınız olmuyor satayım demişsiniz gibi.
Hocam LGBT'ye yöneliyorum o halde 500 adet LGBT alakalı yazı yazalım bakalım ondan sonra ne kusur bulacaklar görüceğiz.