Hastesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seninki de efsaneymiş.
Zannediyorum ki r10 yaşı epey yüksek olan üyeler çok fazla takmıyorlar artık traderi. Çünkü çok rahat bir şekilde manipüle edilebiliyor. Bir de şöyle bir olay var. Çok ayar oluyorum. Eminim herkes yapıyordur bunu. Bir şey alıyorsun, aldığın şey 30 gün sonunda en net karar vereceğin bir hizmet olsun. Satıcı sen alır almaz trade bekliyor. Bazılarına cevap vermiyorum 2 gün sonra tekrar trade istiyor. 2 gün sonra tekrar tekrar tekrar. Artık iyice darlanıyorum. Ya ben vermişim paranı ilk traderi geçmesi gereken sensin. Eskiden, istediği an gönderiyordum bu sefer de o karşılık vermiyordu. Trade tek taraflı gelişmemesi lazım. Forumun %90 ki buna modlar da dahil trade konusunda biraz daha kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.
ben henüz hiçbirşey satmadım buradan, aldığım bütün trade puanları da satın aldığım şeylerdi, ve bi üslup vardır, marketten bakkaldan çıkarken kolay gelsin denir, satıcı da teşekkür eder. Buranın kolay gelsini de +trade'dir. Önce alışveriş yapan +trade atarak kolay gelsin der satıcı da teşekkürler anlamında + trade atar. Ben böyle bakıyorum olaya, + trade vermediği zaman da dönüp niye vermedin diye darlamam, sonuçta markette bakkalda falan da dönüp niye teşekkür etmedin demiyorum o onun ayıbı der bir daha alışveriş yapmam geçer giderim