KonukBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selam, sms onay scripti ile sanal numara satışı yapabilirsiniz, yüksek kar marjı var. api sistemine bakiye yüklüyorsunuz satış oldukça kar oranınızla insanlar sizden sanal numara alıyor elinizi sürmeden ciddi rakamlar kazanabilirsiniz. konu linki için tıklayın.
Hocam bunu ben tam olarak anlamadım ve hangi kısmı illegal ilgimi çekti aslında
Detay alabilir miyim
beetle_juice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla hocam pek pasif sayilmaz ama ben bir zamanlar açtığım YouTube kanalina biraz daha yoğunluk vermeyi düşünüyorum ordan bı gelir elde edebilirsem ne mutlu, edemezsen de ilerde anı olarak kalır yaşlandıkça bakar torunlara fln gösteririm ☺️
Ben de ilk videomu bugün çekip bu konuya koyacağım
Eyup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğitimim size çok uygun hocam bugüne özel size bir indirimde yapabilirim
https://www.r10.net/djital-urunler-a...ine-300tl.html
bakıyorum şimdi
Kutupesmeri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mobil oyun ve uygulama sektörü pasif gelir sağlayabilecek sektörlerden bir tanesi bana göre en güzeli orası ayrı tabi , youtube ve web sitesi gibi değil en azından kitleye ulaşmak o kadar zor değil.
hocam oyun yapmak zor diye biliyorum. oyunları siz mi yapıyorsunuz?
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pasif gelir ihtiyacı olan herkes için önerim olabilir.

1: discord token oluşturucu bot yıllık lisans bedeli 200$ token oluşturup hesap veya dm hizmeti satabilirsiniz, kanallara gruplara online offline üye satabilirsiniz. (ben de satıyorum)

2: twitter üye oluşturucu bot twitter üyelik oluşturup user satışı yapabilirsiniz.

3: istediğiniz üyelik botunu veya istemiş olduğunuz otomasyon botlarını yapıp teslim edebilirim lisanslı şekilde.