Bu durumun sebebi wordpress temanızın 1 resmi farklı bölümlerde birden fazla kullandığı için inode şişiyor.
Örnek ;
1920x1080 resim yüklediniz bunu temanız 4-5 farklı ebatlarda yeni resim olarak da ekliyor. Hatta benim bir wp sitemde 16 tane farklı resim formatına bölüyordu . Bunun çözümü inode limiti olmayan sunucuya geçmek ..Tema içerisinde çözüm şansı çok zor ( belki vardır ama ben çözemedim)
Farklı kullanılmaz dediğim ebatları wp yazılımdan sildim yani 16 farklı ebatı 10'a düşürdüm ama o ebatlarda ulan burada kullanılıyor muş diyerek tekrar yüklemek zorunda kaldım. Çünkü bu seferde görüntü kalitesi ya kayıyor ya da piksel piksel oluyor.
Belki farklı çözüm vardır
Merhaba, hocam görsellerinizi bulut depolama hizmetlerine yükleyebilirsiniz bu sayede görselleriniz hostinginizde barınmayacağı için inode sayınız azalacaktır.
Cloudflare kullanıyorum, yalnız baktığım zaman bazı siteler direkt olarak dediğiniz gibi resimleri CDN üzerinden veriyor.
Mesela cdn.siteadi.com şeklinde görselleri veriyorlar .
Cloudflare üzerinde baktım da böyle bir şey yapabileceğimiz Görselleri cloudflare sunucusundan verebileceğimiz bir yer bulamadım.
Kafam çok karıştı..