Anlattıklarınız çok güzel , Bende dışardan baktığımda derim adam haklıya eyvallah )) @UzmanlarHosting;

Şöyle yapalım mı ;

Siz dosyaları kendi sunucunuz Cpanel üzerine zaten kurdunuz . Dosyalar sizde mevcut . Domain de aynı şekilde sizin sunucunuza yönlenmiş durumda . Sizde benim sitemi aktif edin . Haberler ve Ürünler sekmesini tekrardan çalışır vaziyette bana teslim edin ben göreyim . Bana whatsap üzerinden video olur ekran görüntüsü olur bunu teyit ettirin .

Bende sizin ödemenizi yapayım . Eğer yukarıdaki yazdıklarınız da madem ciddisiniz . Buyrun hodri meydan .

Bu dediklerini yapıp bana mesaj attığınızda bende size olumsuz dönüş yapar ödemenizi atmazsam alın ekran görüntüsü buyrun atın buraya cezamız ne ise çekelim . @Admin;

Diyorsun ki dönüş yapmadı .

24/06/2022 de konuşmuşuz.

29/06/2022 tarihinde yani bugün bana yazdın .

Hadi ben dönüş yapmadım . Siz neden hiç yazmadınız ? İnsan sormaz mı ; Hallettin mi ? Yapabildin mi ? O dosya işini gördü mü ? Ödemeyi atmadın ?

Bu senin işin yahu sende takip edeceksin birisine bir şey yapmışsın parasını alsan da almasan da oldu mu kardeşim bu iş ? İşini gördük mü ? Diye sorardı insan . Bugün yazmış ; -eeee Para nerde? Vay be !!!!